Bobby Brown "The Enlightening Beam of Axonda" - 72 LPАхтунг! Ахтунг! Ахтунг!!!!!!! А вот это, чуваки, полная жесть!
Для начала цЫтата с обложки альбома (читаем внимательно и ничего не пропускаем):
"About fifty homemade instruments designed to be as small as possible and placed on racks so as to be played from one spot(in a rotating, standing position) - styles of many countries were adapted - such as irish harp, koto, Drums, Thumb Piano, Flutes, Sitar and Dulcimer - there are 311 strings total - the key bass was adapted to be played by foot along with several other homemade foot instruments - the ability to make electric pick-ups from coils and computer parts was taught to me by Jon Lazell - Jon also allowed me to adapt some of his inventions & motivated me to invent some of my own - the result - "the Universal One Man Orchestra", primitive, contemporary and futuristic."
Most copies were signed by the artist.
THE VOICE: six octaves - possibly the greatest range ever recordedКороче, музыки на этом 45-минутном альбоме нет вообще. Все музыкальные инструменты используются как фон или для потренькивания - пощипывания. А на заднем фоне кто-то (полагаю, что Бобби Браун собственной персоной) неуверенным, старчески дребезжащим голосом что-то по-шамански нашептывает.
Думаю, что сей релиз претендует на САМЫЙ ХУДШИЙ в моей коллекции. Либо сумасшедший либо конченный торчок или все указанное вместе. Личность заинтересовала. Оказывается Бобби Браун выпустил аж 4 альбома на виниле в период с 72 по 83-й (и его никто не убил). Хорошо еще, что на сиди его не издавали и пластинка у меня единственная.
HIGHLY RECOMMENDED! MUST HAVE!!!!!